Een trouwpak op maat in Breda laten maken

Voor de mooiste dag van mijn leven heb ik een trouwpak op maat in Breda laten maken. Dit heb ik dan ook laten doen bij Verschoor. Door optijd een afspraak te maken via KostuumOpMaat.nl kon ik twee maanden later, bij dit bedrijf, terecht om mijn maten te laten opmeten en de stof en kleuren te kiezen, wat ik graag wilde, voor mijn pak. De vriendelijke medewerker adviseerde mij zeer goed en met een genot van een kop koffie werden er naar mijn wensen geluisterd en genoteerd. Binnen vijf weken zou mijn pak klaar zijn en kon ik hem door gaan passen.

trouwpak op maat Breda

Meer dan tevreden over mijn trouwpak op maat in Breda

Binnen vijf weken werd ik inderdaad gebeld dat mijn pak klaar was. Daarom maakte ik een afspraak om mijn pak te gaan door passen. De medewerker, die mij eerder had geholpen, liet eerst mij de hele pak nakijken en zien of ik tevreden was. Daarna mocht ik hem gaan passen en ik moet je zeggen dat de pak als gegoten zit. Daarom raad ik iedereen ook deze onderneming aan om een trouwpak op maat in Breda te laten maken. Dan weet je zeker dat jij er top uit ziet op de grote dag.