Tip voor een goede spoedcursus rijbewijs in Amsterdam

logo

Ben je op zoek naar spoedcursus rijbewijs Amterdam om een rijschool te vinden waar je met spoed jouw rijbewijs kunt halen? Dan raad ik je aan om eens een kijkje te nemen op de website van Rijschool Ed Ishak. Deze rijschool heeft namelijk rij instructeurs met jarenlange ervaring. 

Een zeer hoog slagingspercentage bij Rijschool Ed Ishak 

Ik wilde mijn rijbewijs graag met spoed halen en daarom ging ik ook op het internet op zoek naar spoedcursus rijbewijs Amsterdam om een goede rijschool bij mij in de buurt te vinden die spoedcursussen aanbiedt.  Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites van verschillende rijscholen had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Rijschool Ed Ishak mij het meeste aan. De website van deze rijschool is namelijk erg  overzichtelijk en bevat zeer veel aantrekkelijk informatie. Op de website staat onder andere vermeld dat de rijschool een erg hoog slagingspercentage heeft en voordelige prijzen hanteert voor de lespakketten die zij aanbieden. Dit sprak mij allemaal super erg aan waardoor ik besloot om contact met de rijschool op te nemen om te vragen naar meer informatie en advies. 

autorijles

Zeer vriendelijk geholpen door een van de rijinstructeurs 

Toen ik contact met deze rijschool opnam werd ik vriendelijk en uitgebreid te woord gestaan. Ook ontving ik uitstekend advies van een van de rijinstructeurs. Daarom besloot ik ook om mezelf aan te melden voor een proefles. Tijdens de proefles werd mij alles rustig en vriendelijk uitgelegd en daarom besloot ik ook om een pakket bij deze rijschool af te sluiten.