Superblij dat ik verhuisservice Rotterdam heb ingeschakeld!

Laatst heb ik een huis gekocht in Rotterdam, dus moest er verhuisd worden! Aangezien ik een grote kunstverzameling heb en daar erg voorzichtig mee omgegaan moet worden, besloot ik om de verhuisservice Rotterdam van Hogenhout Verhuizingen in te schakelen. Ik wilde namelijk niet riskeren dat ik mijn kostbare schatten per ongeluk stuk zou maken omdat ik geen verstand heb van grote kunstobjecten verhuizen.

Netjes, secuur en snel

Ik verzamel en handel al jaren antieke kunstobjecten. Zo heb ik allerlei beeldjes, schilderijen en vazen die soms wel meer dan 100 jaar oud zijn. Ik ben daarom altijd super voorzichtig, want deze spullen zijn me enorm dierbaar. Daarom kreeg ik ook wel even stress toen ik besefte dat ik de boel moest gaan verhuizen naar mijn nieuwe huis. Gelukkig kon ik alles toevertrouwen aan de verhuisservice Rotterdam van Hogenhout Verhuizingen, want zij hebben al jarenlang ervaring met het verhuizen van grote, dure en antieke spullen. Ze hebben me tips gegeven en geholpen met alles veilig en netjes in te pakken, zodat de verhuizers de spullen konden inladen. Ook het vervoeren en uitladen van de spullen ging allemaal goed. Ondanks dat er overal heel voorzichtig mee om moest worden gegaan, ging de verhuizing erg efficiënt en vlot!