RealGen zorgde voor meer omzet

RealGen

RealGenRealGen kan jou met heel veel verschillende dingen helpen. Inmiddels maak ik alweer twee jaar gebruik van hun diensten. Het begon allemaal bij het maken van de website toen ik net begon met mijn slagerij. Hiervoor wilde ik graag via het internet gevonden kunnen worden en dat gebeurde toen ook. Dit begon alleen steeds minder te worden en ik had zelf geen flauw idee waar dat aan kon liggen. Hiervoor heb ik hen toen om advies gevraagd en dat bleek om de SEO te gaan. Dit staat voor zoekmachine optimalisatie en is erg belangrijk. Dit houden zij sinds die tijd voor mij bij en dat werkt goed. Het aantal bezoekers daalt nooit meer, maar stijgt juist iedere maand weer een beetje.

Mijn tip

Daarnaast heeft RealGen ervoor gezorgd dat mijn sociale media helemaal op orde zijn. Hier wordt regelmatig iets op geplaatst en mijn volgers waarderen dat enorm. Vooral de acties waarbij iemand iets kan winnen, leveren veel interactie op. Mijn naamsbekendheid is groter dan ooit hier in de omgeving en daar ben ik hen erg dankbaar voor. Mocht jij meer informatie willen over wat zij jou te bieden hebben, dan raad ik jou aan om even contact op te nemen.