Mijn voorbereidingen voor natuurreis India tiptop verzorgd!

Ik houd echt van reizen en heb al veel van de wereld gezien, maar een natuurreis India stond nog op mijn lijstje. Daarom besloot ik via Indus Reizen een reis op maat te boeken! Van foto’s en documentaires had ik al gezien dat de natuur India echt prachtig moet zijn, dus ik kon niet wachten om dit mooie land te ontdekken.

Mijn reis tot op de puntjes verzorgd

Ik ben nooit eerder in India geweest, dus dan vind ik het altijd een beetje spannend om voor het eerst een reis te boeken naar een onbekend land. Gelukkig helpt Indus Reizen mij daarbij en kan ik gewoon aangeven wat ik het liefst zou willen zien, doen en beleven tijdens mijn natuurreis India. Vervolgens kun je een reisvoorstel aanvragen en wordt alles netjes voor je geregeld. Ik vind dit heel fijn, want vakantie is voor mij ook echt vakantie en enerzijds wil ik alles van tevoren wel goed uitgezocht hebben, maar anderzijds wil ik daar ook weer niet teveel tijd aan kwijt zijn. Ik ben daarom erg blij met de hulp en informatie die ik van Indus Reizen gekregen heb voor mijn natuurreis India en ik kan niet wachten tot mijn reis gaat beginnen!