Jachthavens nabij Delft op een mooie locatie

Boot

Jachthavens nabij Delft, als je hier naar op zoek bent, dan heb ik een aan te raden adres voor je. Zelf vaar ik al jaren maar sinds het afgelopen jaar breng ik mijn boot onder in de haven te Rotterdam. Hier heb je namelijk alles wat je als botenliefhebber wenst. In de eerste instantie bedoel ik hiermee de mooie vaargebieden. Je kunt naar zoveel mooie plekken in de buurt om heerlijk te genieten. Ik zou mij dan ook geen leven zonder boot willen voorstellen. Daarom zorg ik er ook voor dat mijn boot goed wordt onderhouden.

Jachthavens nabij Delft

Jachthavens nabij Delft, een goed adres

Tussen de  jachthavens nabij Delft ben ik dus blij met het adres die ik als aanrader wil achter laten op dit blog. Want zowel onderhoud- als reparatiewerkzaamheden is mogelijk om hier te laten uitvoeren. Hierdoor hoef je dus niet de boot naar een ander bedrijf te verplaatsen. Dit scheelt echt enorm in de kosten! Tevens kun je hier ook je boot in de winterstalling plaatsen. Daarom ben ik zo tevreden over deze haven die een groot compliment verdient. Want de mensen die hier werkzaam zijn, zijn allen even vriendelijk. Het is gewoon heel erg prettig om hier te verblijven met je boot!

Meer verhalen