Inkopen doen bij de vers groothandel

Snel en makkelijk inkopen doen bij de vers groothandel is mogelijk. Via de website van Verstrade kan je dagelijks de lekkerste producten bestellen. Hiervoor moet je echter wel ingeschreven staan bij de kvk en een btw nummer hebben. Voordat je deze producten kan bestellen moet je eerst een account aanmaken. Hiermee kan je via een app naar de online shop. Hier zijn veel producten te vinden, onder andere ook veel streekproducten. Voordeel is ook dat je niet voor een minimaal bedrag moet bestellen. Zodra jij jouw bestelling hebt gedaan kan jij zelf bepalen op welke dag en hoe laat deze wordt geleverd.  

Veel producten te koop bij de vers groothandel

Omdat ik de aangewezen persoon ben om ervoor te zorgen dat de producten worden ingekocht, was ik bijzonder blij met de online winkel. Want voorheen moest ik echt tijd vrij maken om naar de leverancier te gaan om inlopen te doen. Nu doe ik ook inkopen, maar dan wel makkelijk online. Hierdoor is het voor mij mogelijk om tijdens mijn werkzaamheden een bestelling te plaatsen. Hierdoor bespaar ik mijn kostbare tijd, die ik voor andere taken nu kan inzetten. De online winkel van Verstrade heeft super veel verse en goede producten.