Heb jij al een smart home?

smart home

smart homeSinds kort heb ik een smart home en daar ben ik onwijs blij mee. Nu kan ik in 1 druk op de knop zien wie er voor mijn deur staat en daardoor ben ik veel veiliger. De laatste tijd werd er steeds meer ingebroken hier in de omgeving. Nu vind ik dat niet eens zo erg, want daar merk jij zelf toch niet veel van. Ook overvallen gebeurden wekelijks en daar wilde ik graag maatregelen tegen nemen. Dit kan namelijk heel erg gevaarlijk zijn. Mijn zoontje is 2 jaar en ik wil natuurlijk niet dat mij of hem iets overkomt. Doordat ik maar alleen woon, had ik geen andere oplossing dan een oplossing hiervoor te zoeken.

Iedereen zou dit moeten hebben

Naast de spullen voor mijn smart home, heb ik ook goede verlichting gekocht. Daardoor kan ik goed zien of er iemand staat wanneer ik in het donker thuis kom van mijn werk. Dat scheelt een heleboel en daardoor voel ik mij ook veel meer op mijn gemak thuis. Ik kan iedere alleenstaande moeder of andere kwetsbare mensen aanraden om deze dingen te kopen. Het hoeft niet eens duur te zijn, want bij Beveiligingzaak zijn de prijzen heel erg schappelijk. Zelf ben ik ruim binnen mijn budget gebleven.