Een telefoonhoesje maken als cadeau

telefoonhoesje maken

Een telefoonhoesje makentelefoonhoesje maken kan een heel erg leuk idee zijn wanneer jij iemand op een originele manier wilt verrassen. Ik weet nog heel goed dat ik vroeger klein was altijd dingetjes aan het knutselen was. Dit waardeerden mijn ouders heel erg, maar daar ben ik wel overheen gegroeid. Toch leek het mij alsnog leuk om een persoonlijk tintje te geven aan mijn cadeautje. Om die reden ben ik op internet gaan zoeken of ik iets kon laten personaliseren. Al vrij snel kwam ik uit bij Hoezzi en daar vond ik wat ik zocht. Dit was echt het perfecte product voor mij en toen ben ik snel foto’s gaan uitzoeken.

Voor elke gelegenheid

Uiteindelijk heb ik tijdens het telefoonhoesje maken gekozen voor een afbeelding van hun bruiloft. Hier ben ik zelf nog heel erg klein en schattig, maar dat maakt hem juist leuk. Toen de bestelling geplaatst was, zag ik tot mijn verbazing dat de levering al de volgende dag zou zijn. Dat had ik helemaal gemist, maar was een fijne bijkomstigheid. Ik ben heel erg blij met het eindresultaat en kan het ook echt iedereen aanraden om dit eens te doen voor iemand die jarig is of die jij om een andere reden zoiets gunt!