Dit is een leuk en actief bedrijfsuitje in Utrecht

actief bedrijfsuitje in Utrecht

actief bedrijfsuitje in UtrechtEen tijdje geleden ben ik op zoek gegaan naar een actief bedrijfsuitje in Utrecht. Dit wilden wij al langer doen met onze hele afdeling, maar het kwam er iedere keer niet van. Toch wilden wij dit wel graag doen, dus uiteindelijk heb ik gewoon geboekt. Ik heb ervoor gekozen om te gaan boksen, want dat leek mij een goede manier om elkaar beter te leren kennen. Tijdens deze sessie zouden wij gaan leren hoe wij beter met elkaar konden communiceren onder druk. Dit is iets wat nog regelmatig fout gaat, dus het leek mij ook nog eens erg leerzaam. Achteraf had ik geregeld dat wij konden gaan eten bij een restaurant daar in de buurt. Hier had ik ook erg goede verhalen over gehoord, dus ik was benieuwd naar het menu.

Een leuke ervaring

Toen wij eenmaal bij dit actieve bedrijfsuitje in Utrecht aankwamen, had ik eigenlijk geen idee wat ik moest verwachten. Natuurlijk had ik een idee wat wij gingen doen, maar niet hoe deze tijd precies ingericht zou gaan worden. Dat maakte mij een beetje zenuwachtig, maar het viel achteraf reuze mee. De instructeur was ongelofelijk aardig en stelde iedereen op zijn of haar gemak. Dit is echt een aanrader!