Dit is de beste onder alle kiteboardscholen

kiteboardscholen

kiteboardscholenEen tijdje terug ben ik voor mijn broertje op zoek gegaan naar kiteboardscholen. Hij wilde namelijk ongelofelijk graag lessen hierin volgen, maar had geen idee waar hij dat het beste kon doen. Nu heb ik verschillende vriendinnen die dit ook hebben gedaan en zij hadden wel wat goede tips voor mij. Er werd veel gesproken over 1 bepaalde instructeur die werkzaam is in Zandvoort aan Zee. Toen ik meer informatie ging zoeken, kwam ik al snel terecht op de website van zijn bedrijf. Samen met twee vrienden bleek hij dit alles te runnen en het zag er goed uit. Ook de prijzen waren heel erg schappelijk en ook mijn kleine broer was positief.

Voor zijn verjaardag

Toen wij contact opnamen met deze kiteboardschool hadden zij gelukkig nog plek op korte termijn. Hij heeft een 3-daagse cursus gevolgd en heeft het onwijs naar zijn zin gehad. Over een maand is hij jarig en ik zit eraan te denken om hem nog een lesje cadeau te gaan geven. Hij had er ook echt talent voor en dat moet hij zeker verder gaan ontwikkelen. Misschien ga ik hier zelf ook wel een keertje naartoe, maar dan moet ik eerst mijn angst overwinnen. Kortom, echt een aanrader!